Coolen Parken Golf Toernooi 2011 verslag

Coolen Parken Golf Toernooi (5e editie)
met een opbrengst van € 18.500,-

_MG_7206 _MG_7380 _MG_7561

Rotary Apeldoorn ’t Loo

Rotary Club Apeldoorn ’t Loo organiseerde zaterdag 18 juni voor de 5de keer het Coolen Parken Golf Toernooi, een jaarlijkse fondswervingsactie voor humanitaire projecten. Tegen betaling van een sponsorbijdrage deden 18 bedrijven mee aan dit toernooi.
In de parken buurt was een 18 holes baan uitgezet, met spectaculaire activiteiten zoals; een afslagplaats op een auto, een green met wasmachines, een karikaturist. Tijdens het toernooi werd een "sterrenlunch" verzorgd eigen leden. De lunch werd geserveerd aan prachtig gedekte tafels in de muziektent van het Oranjepark.

TV Apeldoorn maakte de volgende reportage van het Coolen Parken Golf toernooi 2011:

SLIDESHOW

De opbrengsten van het 5de Coolen Parken Golftoernooi komen o.a. ten goede aan onze goede doelen € 7.500 voor de Voedselbank met een vrachtauto vol voedselpakketten, € 3.500 voor de Starz Foundation en € 7.500 voor de Stichting Fundraising Rotary Apeldoorn 't Loo.

De Voedselbank

De Voedselbank bestrijdt (verborgen) armoede en verstrekt voedselpakketten aan mensen, die voor kortere of langere tijd financieel niet rond kunnen komen, momenteel zijn dat in Apeldoorn 245 gezinnen (zo’n 700 personen). Tevens heeft de voedselbank ook het doel : “voorkomen van voedsel verspilling”. Al het voedsel dat gedateerd, beschadigd of niet meer verkoopbaar is, wordt gebruikt in de voedselpakketten. De voedsel pakketen worden wekelijks door 35 vrijwilligers gereed gemaakt en voorzien van levensmiddelen die door bedrijven en winkeliers gratis worden aangeboden. Voor het maken en verdelen van die 245 pakketten, worden kosten gemaakt, zo’n drie euro per pakket. Dankzij de sponsorbijdrage, uit het Coolen Parken Golftoernooi, ontvangen dit jaar gezinnen met (jonge kinderen) iets extra’s.

Starz Foundation

Starz Foundation wil vrouwen (én natuurlijk ook vaders, zonen en partners van deze vrouwen!) én huisartsen meer bewust maken van de symptomen van gynaecologische kanker om deze in een zo vroeg mogelijk stadium te ontdekken het inzamelen van geld voor meer onderzoek naar de preventie, oorzaak en behandeling van gynaecologische kankers. Starz Foundation werkt hierin samen met het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis (NKI/AVL) en wordt gesteund door het KWF kankerfonds.

Donatie

Ook kunt u ons project steunen door een bijdrage te doneren op rekening nummer 66.34.61.421 t.n.v Stichting fundraising Rotary Apeldoorn ’t Loo.
Voor meer informatie kunt u mailen naar : info@rotary-apeldoorn-t-loo.nl